Belépési útmutató a Teams felülethez

Kedves Diákok!

Iskolánk számára elérhetővé vált az Office365 rendszeren belül a a Microsoft Teams. Ezzel a programmal lehet online órát, videókonferenciát tartani.

Az oldal az alábbi linken érhető el:

https://www.office.com/?omkt=hu-HU

Kattints a bejelentkezés gombra, amely után ezt az ablakot fogod látni.

Az E-mail, telefon, vagy Skype vonalra írd be a KRÉTA üzenetekben megkapott felhasználó nevedet, (ez mindenkinél a saját neve ékezetek nélkül, pontokkal elválasztva @ kokasuli2.onmicrosoft.com) majd kattints a Tovább gombra!

A következő ablakba kell beírni a KRÉTA üzenetekben megkapott jelszót.

(Az első belépés jelszava mindenkinek: zizizi63. és a pont után mindenkinek az oktatási azonosító számának utolsó 4 számjegye.)

Ez csak az első belépésre vonatkozik. A rendszer megkér, hogy adj meg egy új jelszót! A felső sorba a régi jelszót írod, azt amit az előbb ütöttél be, majd utána kétszer egy általad választott jelszót. Ne feledd, egy jó jelszó legalább 8 karakter, tartalmaz kis- és nagybetűt valamint legalább egy számot.

Ha ezeket megadtad, kattints a Bejelentkezés-re és ne felejtsd el ezt az új jelszót, mert a legközelebbi belépéskor már ezt kell használnod!

A következő ablak, ami feljön megkérdezi, hogy bejelentkezve szeretnél-e maradni - én azt tanácsolom, hogy kattintsd be a Ne jelenjen meg többé opciót és válaszolj Igen-nel.

Itt máris eljutottunk az első bejelentkezésig!

Ezután a bal oldalon keresd meg a Teams ikont és kattints rá!

Ezt fogod ezután látni:

Ebben megkérdezi, hogy vagy letöltöd az alkalmazást vagy a web-es felületet használod. Most először használjuk a webalkalmazást, így kattintsunk is erre.

 

Kész, sikeresen beléptél a kokasuli2 Teams felületére!

Akinek eddig már volt belépési azonosítója és jelszavaTeams-hez, az a jobbfelső sarokban kattintson a körben lévő monogramjára, jelentkezzen ki, majd válassza a bejelentkezés másik fiókkal funkciót, ahová most már a KRÉTA üzenetekben megkapott felhasználónévvel és jelszóval tud belépni a kokasuli2 Teams felületre.

Remélem sikerült belépnetek a felületre, akinek segítségre van szüksége, keresse meg az osztályfőnökét, vagy engem!

Üdvözlettel: Gregorné Rácz Ildikó

Kedves látogató!

További képeket a kókai iskoláról, az iskola életével kapcsolatban a galériában találhat az alábbi linkre kattintva.