Tantermen kívüli digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

A mai naptól / 2020.03.16. / országos intézkedés részeként iskolánkban is tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe. Új feladat ez nemcsak pedagógusoknak, de tanulóinknak és a szülőknek is. És nemcsak feladat, de felelősség is. A pedagógus kötelessége, hogy támogassa a tanulás folyamatát, a lehető legtöbb online segítséget megadja a tanuló fejlődéséhez. A tanuló kötelessége, hogy ezeket a tartalmakat megismerje, alkalmazza és az utasítások alapján megoldja a feladatokat. A szülői támogató háttér ugyanolyan fontos, koordinálóként, segítőként legyen jelen a munkában.
Iskolánk pedagógusai a KRÉTA rendszeren keresztül kommunikálnak tanulóikkal, szüleikkel. Természetesen az eddig bevált csatornák is megmaradnak.
Kérem a szülőket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a használt felületeket, jelezzék ha valamilyen problémájuk van. Igyekszünk a számunkra is új helyzetet a leghatékonyabban megoldani. Vegyük figyelembe, hogy az internetes rendszerek terheltsége is megoldandó feladatokat állít majd elénk, legyünk türelmesek egymással!
Fontos! Kérjük a szülőket, hogy a gyerekeknek állítsanak össze napirendet, ezzel is segítsék az új szokásrendszer kialakítását!
A legfontosabb feladat az, hogy a megváltozott körülmények között, a fertőzésveszélyt minimalizálva tegye mindenki a dolgát!

Kóka, 2020. 03. 16.
Együttműködő segítségüket előre is köszönve:

Szekeres-Laczkó Éva
intézményvezető

Kedves látogató!

További képeket a kókai iskoláról, az iskola életével kapcsolatban a galériában találhat az alábbi linkre kattintva.